Lisanne stelt zich voor

Wat is mijn doel, mijn missie?

Ik heb op uiteenlopende wijze en verschillende plekken ervaring opgedaan in het leven. Ik heb klinische psychologie gestudeerd, reizen gemaakt buiten Europa, vrijwilligerswerk gedaan in Thailand, ik ben manager van een eetcafé geweest in Amsterdam. Ik heb als psycholoog voor volwassenen gewerkt en als pedagogisch begeleider voor kinderen.

Ik ben er met pijn en moeite achter gekomen dat werken in de reguliere geestelijke gezondheidszorg (GGZ) niet bij mij past. Daarom werk ik nu met veel plezier kleinschaliger o.a als praktijk ondersteuner GGZ in de huisartsenzorg (POH-GGZ), als life coach vanuit mijn eigen bedrijf, en als Lachyoga leider. Als life coach vanuit mijn eigen bedrijf kan ik net zoveel tijd besteden aan het ontwikkel traject van mijn cliënten als gewenst is. Ik heb geen wachtlijsten en er is geen protocol dat mij ervan weerhoudt om aan te sluiten bij de hulpvraag van mijn cliënten. Dit ervaar ik als een grote opluchting en als vrijheid om te kunnen geven wat nodig is.

Wat betreft mijn persoonlijke stijl: Ik vind het belangrijk om te genieten van het leven ondanks dat het leven dit niet altijd makkelijk maakt. Het helpt om, nadat je de nodige ruimte hebt genomen voor je verdriet, boosheid of angst, je focus weer te leggen op wat je graag wilt, in plaats van de focus te houden bij de dingen die je niet meer wilt.

Ik vind het belangrijk om samen en zelf te genieten in makkelijke en in moeilijke tijden. Lachen is daarin een krachtige wijze van ontlading en ontspanning voor lichaam en geest, en het is een fijne manier om van het leven en van elkaar te genieten.

Het is ook helend als je een zekere mate van rust en vrede hebt met wie je zelf bent. Als je jezelf liefdevol kunt bekijken met al je eigenaardigheden en mogelijke tekortkomingen erbij, dan kun je angsten en belemmeringen overwinnen, en heb je ruimte om te groeien!