Lifecoaching

Wat is lifecoaching bij Lisanne Coacht?

Ben je toe aan verandering? En lukt het je niet alleen?
Weet je niet meer wat je wilt?
Wil je meer in contact staan met je gevoel?
Of wil je minder beperkt worden door angsten en andere blokkades?
Dan is deze coaching iets voor jou.

Ik bied ondersteuning bij het onderzoeken van wensen, dromen, remmingen en blokkades. We zorgen samen dat je weer meer zin hebt in alle avonturen die het leven te bieden heeft. Je creativiteit om tot oplossingen te komen die komt weer tot bloei door de liefdevolle maar soms ook confronterende en taboe doorbrekende vragen die ik stel. We onderzoeken samen wat je in de weg zit, wat jouw drijvende kracht is en waar jij in dit leven van geniet.

Voor wie?

Deze coaching is voor volwassenen (18+) in alle levensfasen. Voor iedereen die een wens tot verandering heeft en weer meer wil kunnen genieten van het leven.

Mensen hebben vaak last van allerlei remmingen en blokkades. Dit kan op verschillende manieren tot uiting komen; angst, eenzaamheid, overspanning, burn-out, etc. Ik help je tijdens mijn coaching om weer zicht te krijgen op wat jij belangrijk vindt, waar jij naartoe wil. We zullen samen je focus veranderen van waar je bang voor bent naar wat je juist graag wilt.

Kosteloze ontdekkingssessie

Ter kennismaking bied ik een kosteloze ontdekkingssessie  aan. Dit is een coaching sessie waarin we samen onderzoeken wat jou in je leven wel en geen vervulling geeft. Ook bekijken we wat je belemmert en afremt in het behalen van meer vervulling in je leven. Uiteindelijk bekijken we samen wat het behalen van je gewenste situatie voor je zou doen. Je hoeft van tevoren niets voor te bereiden.

Naar aanleiding van een ontdekkingssessie zal jij je gemotiveerd voelen om je gewenste pad te volgen en kunnen we desgewenst een coaching traject starten.

Coaching traject

Een coaching traject duurt drie maanden met om de week een sessie van twee uur. Daarnaast is er tijdens een coaching traject ruimte voor telefonisch en e-mail contact.

We bepalen samen wat de focus van de gesprekken is. Ik sluit aan bij jouw hulpvraag; Wat houdt jou bezig? Waar loop jij tegenaan? Wat zou jij graag willen bereiken? En wat betekent dat voor jou?

Na een coaching traject bij mij staat wat je voorheen belemmerde in een nieuw perspectief en heb je ondanks sommige menselijke remmingen en angsten zin om verder aan de slag te gaan met jezelf en zie je weer hoe jij ongeforceerd van het leven kan genieten.

Locatie

Gesprekken hou ik in een ruime gesprekskamer in een vestiging van Het Coachhuis naast het Vondelpark in Amsterdam. We kunnen als je dat wenst ook eens een wandeling maken, of afspreken in een koffiehuis.

Als dit je aanspreekt

Bel me, app me (06 18031618) of stuur een e-mail (info@lisannecoacht.nl) om me te vertellen wat je zou willen of om meteen een afspraak te maken.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

 

Recensie ⇒ “Wat ik heel fijn vind aan Lisanne is dat ze heel persoonlijk is en zich heel goed kan afstemmen op de ander. Je beleefd het proces echt samen, daardoor voelde ik me heel veilig. Tegelijk neemt Lisanne de leiding; Op het moment dat iets vaag was, dan gingen we echt samen uitzoeken welk gevoel ligt hier aan ten grondslag? Zodat het concreet wordt wat je eigenlijk voelt, bedoelt en wilt.” (Nina)

Recensie ⇒ “Ik heb bij Lisanne een ontdekkingssessie gedaan. Een hele fijne techniek om inzicht te krijgen in je belemmerende overtuigingen versus je dromen en wensen. Wat zit je in de weg om te doen wat je echt wilt? Lisanne stelde de juiste vragen om gevoelens en intenties helder te krijgen. We hebben samen de reis beleefd, heel mooi en waardevol.” (anoniem)