Life coaching

Wat is life coaching bij Lisanne Coacht?

Ben je toe aan verandering? En lukt het je niet alleen?
Wil je meer in contact staan met je gevoel?
Of wil je minder beperkt worden door je angsten of andere remmingen?
Dan is deze coaching voor jou!

Ik bied ondersteuning bij het onderzoeken van je wensen, dromen, remmingen, belemmeringen en blokkades. We zorgen samen dat je weer meer zin hebt in alle avonturen die het leven te bieden heeft! Je creativiteit om tot oplossingen te komen kan weer tot bloei komen. We onderzoeken samen wat je in de weg zit, wat jouw drijvende kracht is en waar jij in dit leven van kan genieten!

Voor wie is deze coaching?

Het is voor volwassenen (18+) in alle levensfasen, die een wens tot verandering hebben en weer meer willen genieten van het leven.

Mensen hebben in hun leven vaak last van allerlei remmingen en blokkades. Dit kan op verschillende manieren tot uiting komen; angst, eenzaamheid, overspanning, burnout, enzovoorts.
Ik help je tijdens een coaching traject weer zicht te krijgen op wat jij in je leven belangrijk vindt. We zullen samen je focus veranderen van waar je bang voor bent naar wat je juist graag wilt in je leven!

Kosteloze ontdekkingssessie

Ter kennismaking bied ik een kosteloze ontdekkingssessie  aan. Dit is een coaching sessie waarin we samen onderzoeken wat jou in je leven wel en geen vervulling geeft. Ook bekijken we wat je belemmert en afremt in het behalen van meer vervulling in je leven. Je hoeft van tevoren niets voor te bereiden.

Naar aanleiding van een ontdekkingssessie zal jij je gemotiveerd voelen om je gewenste pad te volgen en kunnen we eventueel een coaching traject starten.

Recensie ⇒ “Ik heb bij Lisanne een ontdekkingssessie gedaan. Een hele fijne techniek om inzicht te krijgen in je belemmerende overtuigingen versus je dromen en wensen. Wat zit je in de weg om te doen wat je echt wilt? Lisanne stelde de juiste vragen om gevoelens en intenties helder te krijgen. We hebben samen de reis beleefd, heel mooi en waardevol.” (anoniem)

Coaching traject

Een coaching traject duurt meestal drie maanden met om de week een sessie van twee uur. Daarnaast is er tijdens een coaching traject onbeperkt ruimte voor contact per telefoon en per e-mail.

We bepalen samen wat de focus van de gesprekken is. Ik sluit altijd aan bij jouw hulpvraag; Wat houdt jou bezig? Wat zou jij graag willen bereiken? En waar loop jij tegenaan?

Na een coaching traject bij mij staat wat je voorheen belemmerde in een nieuw perspectief en kan je bevrijd van remmingen en angsten verder aan de slag gaan en van het leven genieten!

Locatie

Gesprekken hou ik meestal in een lichte en ruime gesprekskamer van een vestiging van Het Coachhuis naast het Vondelpark of in Amsterdam West in de buurt van het Hugo de Grootplein. We kunnen als je dat wenst ook een wandeling maken, of afspreken in een koffiehuis.

Spreekt dit je aan?

Bel me, app me (06 18031618) of stuur een e-mail (info@lisannecoacht.nl) om me te vertellen wat je zou willen of om een afspraak te maken!

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!